Studia na kierunku dietetyka i promocja zdrowia wychodzą naprzeciw potrzebom społecznym. Pozwalają zdobyć m.in. niezbędną wiedzą z zakresu żywienia. Połączenie wiedzy z obszaru dietetyki z promocją zdrowia pozwala zaoferować pacjentom kompleksową opiekę i wsparcie w odzyskiwaniu kontroli nad procesem jedzenia. Są szansą na zdobycie zawodu, który cieszy się sporą popularnością i daje wiele możliwości zatrudnienia. Chcesz wiedzieć więcej? Zapraszamy na spotkanie online o kierunku dietetyka i promocja zdrowia w Dolnośląskiej Szkole Wyższej.
Czego dowiesz się podczas webinaru?
- Jak zdobyć wiedzę z zakresu dietetyki?
- Czego nauczę się podczas studiów?
- Jakie przedmioty będą realizowane w ich trakcie?
- Jakie specjalności będą do wyboru?
- Jak będą wyglądały zajęcia?
- Jak zwiększyć swoje kompetencje i konkurencyjność w zawodzie dietetyka?
- W jaki sposób skuteczniej wspierać pacjentów na ich drodze do zdrowia?
- Jakie perspektywy zawodowe stoją przed dietetykiem? Gdzie mogę pracować?
- Czy po studiach mogę otworzyć swój gabinet? Praktyczne wskazówki
- Fakty i mity dot. zawodu dietetyka?
- Co jeszcze DSW oferuje studentom? Jak mogę rozwijać swoje pasje na uczelni?
W spotkaniu online, podczas którego odpowiemy na Wasze pytania, weźmie udział Dyrektor Programowa kierunku Dietetyka i promocja zdrowia mgr inż. Joanna Mulik- Buczma oraz dr Magdalena Czubak-Koch, Prodziekan ds. studenckich DSW. Zapraszamy! -
TERMIN 29.06.2021, g. 16. Spotkanie odbędzie się w formule online. Wystarczy się zapisać.
-
Wypełnij formularz. Prześlemy Ci zaproszenie na spotkanie online lub nagranie, jeśli nie będziesz mógł w nim uczestniczyć.
Zapisz się
mgr inż. Joanna Mulik- Buczma
Technolog Żywności i Żywienia Człowieka
Psychodietetyk
Pedagog
Certyfikowany Trener personalny
Prowadzi Gabinet dietetyczny ze wsparciem psychologicznym Dobry Nawyk
Absolwentka studiów I i II stopnia na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka. Studia z zakresu psychodietetyki odbyła na Uniwersytecie SWPS we Wrocławiu. Jest certyfikowanym Trenerem Personalnym. Swoją wiedzę poszerza na licznych kursach i konferencjach. Ukończyła także studia dietetyczne i pedagogiczne.
Prowadzi warsztaty i kursy o tematyce żywieniowej dla przedszkoli, szkół oraz firm. Wykłada i prowadzi zajęcia na wrocławskich uczelniach wyższych z zakresu psychodietetyki, żywienia w sporcie, żywienia człowieka, analizy żywności.