Studia na kierunku dietetyka i promocja zdrowia wychodzą naprzeciw potrzebom społecznym. Pozwalają zdobyć m.in. niezbędną wiedzą z zakresu żywienia. Połączenie wiedzy z obszaru dietetyki z promocją zdrowia pozwala zaoferować pacjentom kompleksową opiekę i wsparcie w odzyskiwaniu kontroli nad procesem jedzenia. Są szansą na zdobycie zawodu, który cieszy się sporą popularnością i daje wiele możliwości zatrudnienia. Chcesz wiedzieć więcej? Zapraszamy na spotkanie online o kierunku dietetyka i promocja zdrowia w Dolnośląskiej Szkole Wyższej. 

 

Czego dowiesz się podczas webinaru?

  • Jak zdobyć wiedzę z zakresu dietetyki? 
  • Czego nauczę się podczas studiów? 
  • Jakie przedmioty będą realizowane w ich trakcie?
  • Jakie specjalności będą do wyboru? 
  • Jak będą wyglądały zajęcia? 
  •  Jak zwiększyć swoje kompetencje i konkurencyjność w zawodzie dietetyka?
  •  W jaki sposób skuteczniej wspierać pacjentów na ich drodze do zdrowia?
  •  Jakie perspektywy zawodowe stoją przed dietetykiem? Gdzie mogę pracować? 
  • Czy po studiach mogę otworzyć swój gabinet? Praktyczne wskazówki 
  • Fakty i mity dot. zawodu dietetyka? 
  • Co jeszcze DSW oferuje studentom? Jak mogę rozwijać swoje pasje na uczelni? 

    W spotkaniu online, podczas którego odpowiemy na Wasze pytania, weźmie udział Dyrektor Programowa kierunku Dietetyka i promocja zdrowia  mgr inż. Joanna Mulik- Buczma oraz dr Magdalena Czubak-Koch, Prodziekan ds. studenckich DSW. Zapraszamy! 
  • TERMIN 29.06.2021, g. 16. Spotkanie odbędzie się w formule online. Wystarczy się zapisać. 

  • Wypełnij formularz. Prześlemy Ci zaproszenie na spotkanie online lub nagranie, jeśli nie będziesz mógł w nim uczestniczyć.

Zapisz się

 

 

mgr inż. Joanna Mulik- Buczma
Technolog Żywności i Żywienia Człowieka
Psychodietetyk
Pedagog
Certyfikowany Trener personalny
Prowadzi Gabinet dietetyczny ze wsparciem psychologicznym Dobry Nawyk 
Absolwentka studiów I i II stopnia na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka. Studia z zakresu psychodietetyki odbyła na Uniwersytecie SWPS we Wrocławiu. Jest certyfikowanym Trenerem Personalnym. Swoją wiedzę poszerza na licznych kursach i konferencjach. Ukończyła także studia dietetyczne i pedagogiczne.
Prowadzi warsztaty i kursy o tematyce żywieniowej dla przedszkoli, szkół oraz firm. Wykłada i prowadzi zajęcia na wrocławskich uczelniach wyższych z zakresu psychodietetyki, żywienia w sporcie, żywienia człowieka, analizy żywności.
 

Czytaj więcej